2017 İlkbahar Yaz Makyaj Modası

Moda denen kavram aslında tam anlamıyla son derece ciddi bir endüstri ve sanayinin olmazsa olmaz kavramlarından. O yüzden de moda kavramı dur durak bilmiyor. Kapitalizmde de durması olanaksız zira o zaman tüketimin durması demek insanların işsiz kalması ve üretimin durması demek ki, bu da hiç istenmeyen bir durum.

Nitekim moda denen kavram giysiden, aksesuara, mobilyadan ruja kadar her şeye yansıyor ki, bunları da sıkıca takip etmek ve demode olmamak için modanın kendine yakışan kısımlarını almak gerekiyor.

makyaj modası
makyaj modası

İşte 2017 İlkbahar Yaz makyaj modası

İşte Öne Çıkan Trendler

Dudaklar: Koyu renk rujlar bu yaz ve ilkbahar dudaklarda kullanılması gereken renkler. Mor sezonun gözde rengi olduğundan mor ya da koyu kırmızı yerine göre tercih edilmesi gereken ruj renkleri. Bunun yanında parlak değil, mat rengi rujlar favori.

Gözler: Bakır tonu bir göz farı ile sezonun makyaj modasını gözlerinize yansıtabilirsiniz. Zira bakır saç kadar bakır göz farları da oldukça moda. Ama akşamları gece yaşamına dalarken dumanlı göz makyajı yaparak kendinize gizemli bir hava katabilirsiniz ve tüm bunlara ilaveten hafta sonları ya da boş vakitlerinizde de gökkuşağının renklerini gözlerinize uygulayabilirsiniz.

Kaşlar: Doğallık moda olunca kaşlar inceltilmeden tamamen kendi haline bırakılıyor ve sadece şekil veriliyor.

Tüm bunların yanında Nude makyaj denen bir kavram bu işin püf noktası. Yani yüzün belli bir yerine vurgu yapıp, diğer yerlerde makyaj yapılmamış hissi veren, doğal görünümlü makyajlar. Hem makyajlı, hem makyajsız gibi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir