2015 Mutfak Tasarım Fikirleri

Evlerin en sık kullanılan mekanlarından birisi de hiç şüphesiz mutfaktır. Bayanlar için belki de günün yarısı mutfakta geçer. Bu nedenle de bu alanlar üzerinde değişim yaparken hassas davranmak gerekiyor. İlk ev kuruyorsanız ve mutfak tasarımı konusunda herhangi bir fikriniz yoksa bu alanda uzman olan bir kişiden yardım alabilirsiniz.

mutfak
mutfak

Moda dünyasının durmadan farklılık oluşturması artık dekorasyon dünyasına da yansıyor. Ev dekorasyonunda son yıllarda oldukça ses getiren country tarz mutfaklarda da mükemmel ve yaratıcı ortamlar elde etmenize yardım ediyor.Sadelikten ve huzur verici bir mekandan yana tercih yapacaksanız country tarzın imkanlarını mutfağınıza da taşıyabilirsiniz. Örneğin: Eskitme dolapların ve şeffaf bardakların yer aldığı sade ve rahatlatıcı bir mutfak size de sıcaklığını hissettirecektir.

mutfak dekorasyonu
mutfak dekorasyonu

Mutfak dekorasyonunda Yenilikler

İnce detaylarla ve bazı küçük ipuçlarıyla mutfağınızı mükemmel dekoratif bir ortam haline getirebilirsiniz. Model açısından her geçen sezon yenilikleri beraberinde getiren mutfak tasarımları bu sezon tamamıyla doğallıktan ve sofistik renklerin ağırlıkta olduğu tarzdan yana bir seçim yapıyor. Minimalizmin yoğunluğunu bu sezon mutfaklarda doyasıya yaşayabilirsiniz…

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir