2015 Plaj Modası ile Renklenin

Yazın gelmesiyle açılan tatil sezonlarında farklı ve yeni tasarımlarıyla herkesi kendine hayran bırakan mayo, bikini ve plaj elbiseleri de vitrinlerde yerini almaya başladı. Bu yaz rengarenk bir yaz geçirmek istiyorsanız sizler de 2015 plaj modasının sıcacık rüzgarına kendinizi bırakabilirsiniz.

Bu Sezonun Bikini Trendleri

Bu yaz sezonu bikini modelleri arasında, püsküllü ve volanlı bikiniler oldukça tercih edileceği bir sezon olacak. Şirin tasarımları ile göz dolduran volanlı bikiniler ile sizler de bu yazın trend görünümlerinden birini elde edebilirsiniz.

bikini
bikini

Yine bu yazın en gözde modelleri arasında yerini alacak halter yaka bikini modelleri ile  moda trendini yakalayabilirsiniz. Bustiyer tarzında bikini modelleri de bu yaz oldukça fazla tercih edilen mayo ve bikini modelleri arasında yerini almaya hazırlanıyor.

bikini modeli
bikini modeli

Yüksek belin pantolonlarda geri dönüş yapmasıyla birlikte plaj modası akımında da yüksek bel modası kendini gösteriyor. Yüksek bel bikini modelleri özellikle göbek bölgesindeki yağlanmaları gizlemek isteyenler için ideal bir seçim olabilir. Böylelikle modaya uyum sağlarken aynı zamanda istediğiniz gibi bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir