2017 Yılı Kış Sezonu Trendleri

2017 kış sezonu trendler arasında oldukça farlı moda stillerinin yanı sıra farklı parçalarda yer alıyor. Bu sezonda kullanılabilecek olan parçaların yanı sıra kullanmayı çok tercih etmeyeceğiniz tasarımlarda yer almaktadır.

Yeni Sezon Trenler

Yeni sezon trendlerinde kürkler oldukça popüler oluyor. Öyle ki alışılan kürk renginin dışında pembe, mavi, fuşya rengi kürkler kullanılıyor. Bu kürklerin renklerinin yanı sıra trend olan kullanımı ise büyük kürk kullanımıdır.

kışlık kombinler
kışlık kombinler

Siyah renginin kullanılmasının yanı sıra siyahlar azalırken kahveler, taba ve boz renkleri daha çok kullanıma döndü. Genel olarak toprak tonlarının hekim olduğu bir sezon başlıyor.

Bu kış aynı zamanda simetrik olan giyim stillerini kullanmak yanlış bir tercihtir. Asimetrik etekler, elbiseler, tek omuzlu tercihleri kıyafet parça seçimlerinizde yapabilirsiniz.

kış modası
kış modası

Bu sezon deneyimlemesi ilginç ama kombini biraz sor olan desenlerin karıştırılması oldukça trend olacak. Fakat bu kombinasyonu yaratırken dikkatli olmak gerekiyor. Çünkü abartılı ya da yanlış desen kullanımı oldukça kötü bir görüntü yaratabilir. Fakat uygun olan desen parçalarının birleştirilmesi ile kombini tamamlamanız mümkün.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir