2015 İlkbahar- Yaz Moda Kreasyonları

Baharın gelmesiyle birlikte sezonun yeni trendleri kendini göstermeye başladı. İlginç tasarımlar ve renkler her dönem alışılmışın dışına çıkarak yeni kombinlerini gösteriyor. Bu yıl renk bakımından değişik tonları bir arada görebileceksiniz.

2015 İlkbahar- Yaz Moda Kreasyonları
2015 İlkbahar- Yaz Moda Kreasyonları

Hem renk hem de desen bakımından farklı tasarımlara göz atmak isterseniz şimdiden birkaç moda dergisi karıştırmaya başlayabilirsiniz. Bu sezon monokrom ve kubik tasarımlar hariç çizgileri, geometrik şekilleri her türlü tasarımlarda görebileceksiniz.

Sezonun Yeni Trend Renkleri

2015’in en trend renkleri arasında başı marsala renkler çekiyor. Marsala renkler bu sezon abiyelerden tutunda çantalara kadar tüm aksesuarlarda yer alacak. Turkuaza yakın olan aqua mavisini ilkbahar ve yaz kreasyonunda sokak modasında bile görebileceksiniz. Minilerden tutunda montlara ve terliklere kadar tüm kıyafetlerde greyfurt tatlılığını hisseceksiniz.

2015 İlkbahar- Yaz Moda Kreasyonları
2015 İlkbahar- Yaz Moda Kreasyonları

Özel gece kıyafetlerinizi bu sezon marigold renklerle yansıtabilirsiniz. 2015 yılının özellikle abiyelerine yansıyan bu mari gold elbisenizle gece güneş gibi parlayan bir yıldız olabilirsiniz. Yine bu sezon lila, pastel sarı, pas rengi ve elektrik mavisi gibi renkleri kıyafetlerde ve aksesuarlarda görebileceksiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir