Alkali Diyeti

Hayat dengelerden ibarettir. Dengeler o kadar değerli ve o kadar vazgeçilmezdir ki, hayatımızın tam orta noktasında bulunur. Sağlıklı beslenmede bir denge işidir. Vücut içerisinde ki değerleri bir oranda tutmak, aşırısından kaçınmak, dengeyi sağlamak ideal bir diyet sisteminin de hayata geçmesini sağlayacaktır.

Alkali Diyeti
Alkali Diyeti

Dengeyi Koruyun

İnsanın vücut değerleri göze alındığında, ph değerleri önemli bir yer tutar. Bu değerlerin altına veya üstüne çıkmak, sağlıksız bir beslenmenin göstergesi olacaktır. Bu durumların önüne geçme ise sizlerin elindedir. Tüketilecek olan alkali besinlerle, vücut içi dengeler sağlanmış olacak ve bu durum, sağlıklı bir hayatın da kapısını aralamış olacaktır.

Diyet
Diyet

Ispanak, brokoli, zencefil, soya filizi, salatalık, nane, ısırgan otu ve çörek otu gibi besin maddelerinin tüketilmesi, Alkali diyetinin önün açmış olur. Bu besin maddelerini tüketerek ph değerlerinize sahip çıkacak, bu sayede daha sağlıklı günleri elde etmiş olacaksınız. Yapmanız gereken şey, dengeyi iyi bilmektir. Dengeyi, hayatınıza yerleştirmeniz sizleri bireysel anlamda da mutlu edecektir. Bu bilgiler ışığı altında, kendinize değer vermeli ve sağlıklı beslenmelisiniz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir