2015 Yaz Aksesuarları

Yazın gelmesiyle beraber en şık ve en renkli aksesuarlar da vitrinlerde yerini almaya başladı. Bu yıl aksesuarlar biraz daha farklı stillerde göz dolduruyor. Bohem tarzın ön plana çıktığı 2015 yılında tasarımın hem eski hem de modern yüzünü taşıyan Bohem tarzı aksesuarlara da yansıyor.

aksesuar
aksesuar

Saç aksesuarları, fularlar, şapkalar, ipli uzun ve püsküllü kolyeler, oldukça büyük ve göz dolduran kolye uçları, geniş kemerler, büyük kol saatleri ve yüzükler gibi daha birçok tasarımda kendini gösteren Bohem tarzı takılar bu yazın vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Bohem Kokan Tasarımlar

Zamana karşı koyan bir tarz ve stil olarak adlandırılan Bohem tarzı aynı zamanda da özgürlüğü de simgeleyen bir tarz olarak karşımıza çıkıyor. Bu yıl hem kıyafetlerde hem de aksesuarlarda kendini gösteren bu tarz ile modern ve rahat bir stile sahip olabilirsiniz.

aksesuar modeli
aksesuar modeli

Bohem aksesuar modelleri ile rahatlığı ve şıklığı yansıtabilirsiniz. Özellikle yaz aylarında şıklığı ve rahatlığı simgeleyen Bohem tarzını ipli ve boncuklu uzun kolyelerle, yine ipli ve renkli bilekliklerle yansıtabilirsiniz. Yaz kombinlerinin en vazgeçilmez tamamlayıcılarından biri olan takılar bu yaz eskimeyen bir stille dolaplarınızda yerini alacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir