2015 İlkbahar Yaz Ayakkabı Modası

Bu yıl ilkbahar ve yaz koleksiyonunda rengârenk ayakkabılar ile canlılık ayaklara indi. İlkbahar yaz koleksiyonunda bu yıl rahatlık yanında rengârenk tasarımlar ile buluşuyoruz. Birçok markanın önceliği rahatlığa verdiği ayakkabı koleksiyonlarında belirlenen hedeflerden bir diğeri ise renklerin canlılığı oldu.

Açık topuklu ayakkabı kombinleri
Açık topuklu ayakkabı kombinleri

2015 Yılı Koleksiyonları

2015 ayakkabı koleksiyonlarında hem spor hem de klasik tarz ayakkabılardaki renkler dikkat çekici. Şıklığın rahatlıkla buluştuğu ayakkabı koleksiyonların da rahatlıkta tartışılmaz bir ölçüt durumunda.

Özellikle hava alan tasarımlar ile ayak terlemesinin de önüne geçilerek sportif tarza katkıda bulunuldu. Bunun yanı sıra rengârenk ayakkabı koleksiyonlarında puantiyeler, kilim desenler, grafiksel çalışmalar da dikkat çekici.

Açık ayakkabı modası
Açık ayakkabı modası

Düz ya da topuklu tercih edenlere özel tasarımlarında bulunduğu 2015 ilkbahar yaz koleksiyonlarında babetler de yerini aldı. Babetler günlük hayatın vazgeçilmez ayakkabıları olmaya bu yıl değişik tarz renk ve tasarım harika görüntüleri ile ayaklara rahatlığı getirirken gözlere da hitap etmeyi sürdürüyor.

Topuklu modellerde genelde asimetrik kesimler ve bağcıklar yerlerini aldı. Az topuk tercih edenlere gene değişik tarzda ve rahat ayakkabılar dizayn edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir