2015 Çanta Modası

Geçen senenin modası da olsa, bu senede kullanılabilecek çok şık çanta modelleri revaçta. Birçok renk seçeneği olan çantalar, birçok kumaş seçeneğine de sahip. Geçen senenin gözde renkleri arasında; kırmızı, narçiçeği, mavi, pudra pembesi ve beyaz bulunuyor.

çanta modeli
çanta modeli

Bu senede olduğu gibi geçen sene de bavul tarzı çanta modelleri en çok tercih edilen modeller arasındaki yerini korumaya devam ediyor.

beyaz çanta
beyaz çanta

Beyaz Çanta Modelleri

Beyaz rengi aslında hemen hemen her sene modadaki yerini koruyor diyebiliriz. En çok tercih edilen renkler arasında olmasına rağmen, bazı dezavantajlara sahip. Özellikle çabuk kir tutma özelliğine sahip. Küçük ve beyaz renkte çanta modelleri ile uyumlu ya da zıt renkte babet ayakkabılar ile güzel bir kombin yapabilirsiniz.

renkli çantalar
renkli çantalar

Renkli Çantalar

Her ortamda olmasa bile, birçok ortamda kullanılabilen renk seçenekleri mevcut. Özellikle bahar ve yaz aylarının tarzını, renkli çanta modelleri ile yansıtabilirsiniz. Rengârenk ve cıvıl cıvıl çanta modelleri ile kombin yapabileceğiniz, bluz ve kot birleşimi kıyafetlerin yanı sıra renkli spor ayakkabılar ile de güzel kombinler yapabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir