0850 222 Numarası Nereye Aittir?

Yeni nesil bilişim teknoloji ürünü olarak son yıllarda ortaya çıkan ve işletmelere özel çözümler sunan bulut santraller geleneksel santrallere oranla oldukça düşük maliyetlidir. İnternet tabanlı çalışma sistemi olan bulut santral uygulaması ile tüm sabit ve mobil telefonlar ile düşük maliyetler ile görüşme yapılabilmektedir.

Dünya üzerinde bilinen telekomünikasyon hizmetlerinden farklı olarak çok daha gelişmiş hizmeti yine çok daha uygun koşullarda sağlamaktadır. Yenilikçi ve aktif bir haberleşme hizmeti sağlayan bulut santral uygulaması hızla gelişim göstererek özellikle işletmeler tarafından tercih edilmektedir.

  1. yüzyılın en önemli buluşlarından bir olan internet kullanımını yaygınlaşması nedeni ile geleneksel haberleşeme aktivitelerinde de farklılıklar ortaya çıkmıştır. Bunlardan biri olarak ortaya çıkan internet üzerinden anlık haberleşme ve paylaşım olanağı sağlayan ücretsiz alanların yenilenmiş hali olarak üst seviye haberleşme çözümleri sunan bulut santralin avantajlarından bir de 0850 222 gibi imaj değeri yüksek numaraların tahsis edilebilmesidir.

Günümüz küresel ekonomi koşulları ile entegre olarak sürekli gelişme göstermek durumunda olan işletmeler için optimum verimlilik sağlayan iletişim ve haberleşme sistemleri büyük derece de önem arz etmektedir. İşletmenin günden güne artış göstermek durumunda olan haberleşeme ihtiyaçları için yetersiz kalan geleneksel telekomünikasyon santrallerinden farklı olarak gelişmiş ve değişkem optimum faydaları ile bulut santral sistemleri aynı zamanda kolay kullanım özelliğine sahiptir.

Tüm ulusal ya da uluslar arası, sabit ya da cep telefonu görüşmelerinin büyük kolaylık içinde gerçekleştirebildiği bulu santral sistemi özellikle çok şubeli işletmelere diledikleri kadar dâhili hat açarak, coğrafi konum farklılığına rağmen ücretsiz görüşme imkânı sağlamaktadır. Yine coğrafi konuma bağlı olmaksızın 0216, 0212, 0312 ve 0850 222 gibi özel telefon numaralarının kullanımına olanak sunmakta olan bulut santral sistemi, işletmelerin tüm telefon görüşmelerinin raporlanmasına ve analizine de imkân yaratmaktadır.

Bilindik telefon kullanımından farkı olmayan bulut santral telefonu kullanımı için gerekli olan yalnızca DLS, ADLS ya da kablolu internet bağlantısına bulut santral adaptörü eklentisidir. Tüm ev ya da işyeri bulut santral sistemi kurulumları ücretsiz olmakla birlikte diğer telekomünikasyon hizmetlerine oranla oldukça uygun fiyatlıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir